Pozývame Vás na dvojdňový otvorený tréning "Event manažment v praxi", kde sa budeme rozprávať o tom, ako dobre zorganizovať event - postupnými krokmi od A po Z, aby sme po jeho realizácii zožali úspech.
Tréning je určený najmä pre:
- marketingových manažérov a ľudí, ktorí organizujú rôzne podujatia
- PR manažérov
- projektových manažérov, ktorí v rámci projektov organizujú workshopy, konferencie a i.
- asistentky/asistentov zodpovedných za firemné akcie
- pracovníkov/pracovníčky HR oddelení, ktorí plánujú podujatia pre zamestnancov
Termín: 25. - 26. máj 2022
Dĺžka trvania: 9.00 - 16.00 h
Miesto konania: FUDI Restaurant,
Cena za dvojdňový tréning: 384 eur/osoba (320 eur bez DPH)
- Cena pre členov SOPK a členov Biznis klubu FSH: 30% zľava z ceny
- Pri účasti dvoch účastníkov z jednej spoločnosti, druhý účastník má 30% zľavu z ceny.
V cene tréningu je zahrnuté:
- pracovný materiál pre každého účastníka
- coffee break dopoludnia a popoludní
- obed v zariadení, kde sa tréning bude konať
- certifikát
- doplňujúca individuálna konzultácia ku konkrétnemu eventu v rozsahu 1 h
Cieľ a charakteristika tréningu:
Organizácia eventov sa stala neodmysliteľnou súčasťou marketingových aktivít mnohých firiem. Ako efektívne prepojiť organizáciu eventov s celkovou marketingovou stratégiou spoločnosti riešime v úvode nášho tréningu. (event marketing)
Event manažment v praxi je voľným pokračovaním témy Event marketing, kde sa venujeme už organizácii konkrétneho eventu. Od prvej myšlienky a cieľa eventu, cez jeho naplánovanie, prípravu rozpočtu až po exekúciu a vyhodnotenie. Obsah tréningu dopĺňajú informácie z pravidiel spoločenského protokolu, z komunikácie a prezentácie a projektového manažmentu.
Súčasťou tréningu sú praktické cvičenia a práca v skupinách na konkrétnom podujatí.
Náplň tréningu:
Úvod do event manažmentu
Fázy plánovania a organizácie eventu (využitím nástrojov projektového manažmentu)
- Definovanie cieľovej skupiny
- Voľba eventu
- Oslovenie cieľových skupín
- Oslovenie partnerov/sponzorov eventu
- Tvorba scenára eventu
- Príprava a distribúcia pozvánok
- Technické zabezpečenie eventu
- Organizačné zabezpečenie eventu
- Propagačné predmety a darčeky
- Medializácia akcie
- Monitoring a vyhodnotenie
Event ako spoločenská udalosť
- Definovanie rozdielov medzi jednotlivými spoločenskými akciami (banket, recepcia, ples)
- Skratky na vizitkách/pozvánkach (RSVP, dress code - formal dress, business casual, smart casual)
- Stolovanie - prestieranie stola, ako stolovať (príbory), kedy začať konzumovať, kto začína ako prvý, aký typ jedál vybrať?
- Zasadací poriadok pri rôznych typoch eventov
Tréning vedie: Nikola Sedláčková a Andrej Benian (gastro creative manager)
Pre prihlásenie na program nás kontaktujte na nikola@eventive.sk alebo vyplňte nasledujúci formulár
Prečítajte si aj ďalšie články súvisiace s touto témou: